brillen voor:
KidsClub afspraak contact klanten vertellen sponsoring glazen lenzen

Lenzen

Lenzen zijn te verkrijgen in verschillende varianten, zoals daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Daarnaast zijn er torische lenzen en multifocale lenzen. Torische lenzen zijn geschikt voor mensen die een cilinder nodig hebben naast de gewone sterkte. Multifocale lenzen hebben een leesgedeelte en zijn dus zowel geschikt voor het kijken van veraf als van dichtbij. Nieuw in het assortiment zijn de Silicon Hydrogel lenzen. Dit is een type zachte lens dat meer zuurstof doorlaat dan gewone lezen. Bijkomend voordeel hiervan is dat de ogen minder snel uitdrogen of vatbaar zijn voor infecties. Kleurlenzen zijn te verkrijgen op sterkte, maar ook zonder sterkte. De lenzen kunnen de kleur van de ogen veranderen al naar gelang uw wens. Wij hebben de volgende merken in het assortiment:

Acuvue, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Biotrue, CooperVision, Focus Dailies, Eye Definition, Freshlook, Proclear, PureVision, Softlens.

Alle merken zijn leverbaar met bijbehorende accessoires en lenzenvloeistof. Gemakkelijk online te bestellen tegen scherpe prijzen. Voor een meer persoonlijke service bent u altijd welkom in de winkel van Brilmode Zuidhorn.

Het volledig assortiment is te vinden op lensonline.nl

Lenzenvloeistof

Elke type lens heeft een eigen verzorging en lenzenvloeistof nodig. Lenzenvloeistof gebruikt u voor het dagelijks reinigen van de week- en maandlenzen. Het reinigt en desinfecteert de lenzen zodat deze optimaal schoon blijven en geen infecties kunnen veroorzaken. Kies bij uw lenzen altijd de juiste vloeistof en let erop dat u niet allergisch bent voor een van de bestanddelen. Te verkrijgen met en zonder conserveringsmiddelen. Leverbaar in druppels, eiwittabletten, saline/zoutoplossing, peroxide systeem, alles-in-één vloeistof en aparte cleaner en conditioner.

Wij verkopen de volgende merken lenzenreinigers:

Amo, Aosept, Biomedics, Biotrue, Boston, Easysept, EyeDefinition, NKL – Menicon, Optifree, Regard, ReNu.