brillen voor:
KidsClub afspraak contact klanten vertellen sponsoring glazen lenzen

Wij adviseren u om minimaal om de twee jaar uw ogen te laten controleren door een opticien of optometrist. Dit onderzoek kunnen wij gratis en vrijblijvend voor u doen. Uit dit onderzoek volgt een passend glasadvies dat nauwkeurig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en de brilvereisten. Afhankelijk van dit advies kunt u kiezen uit enkelvoudige, multifocale en/of aparte beeldscherm brillen. Enkelvoudige glazen zijn geschikt om scherp te zien in de verte of juist van dichtbij. De multifocale glazen hebben een dubbelfunctie en zorgen voor een goed zicht zowel veraf als dichtbij zonder hinderlijke overgangen. Het corrigeert tegelijk bijziendheid, verziendheid en ouderdomsverziendheid en geeft een scherp zicht op middellange afstand. De glazen zijn zo afgewerkt, dat er geen hinderlijke randen te zien zijn. Wij hebben de hoogwaardige multifocale brillen van Rodenstock in het assortiment.

Merken enkelvoudig: Impression Mono® 2, Impression Mono Plus® 2, Multigressiv® Mono 2, Multigressiv® Mono Plus 2, Cosmolit, Perfalit en Punktulit. Meer informatie over enkelvoudige glazen vindt u op de website van Rodenstock.

Merken multifocaal: Impression FreeSign® 3, Impression® 2, Multigressiv MyView® 2, Progressive PureLife Free®, Progressive Life Free®. Meer informatie over multifocale glazen vindt u op de website van Rodenstock.

Brillenmonturen zijn o.a. van Rodenstock, Rocco (by Rodenstock), Porsche Design, Rayban, SuperDry, StudioFB, Lindberg, State of Art en meer.

Monturen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende designs, materialen en prijssegmenten.